GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Vergoedingen

Een dag ziekte kost je werkgever al gauw € 250, bestaande uit loonkosten, vervanging en gederfde omzet. Het kan voor hem interessant zijn om jouw coachingtraject te vergoeden. Tevens kan je informeren bij de ziektekostenverzekeraar of deze kan bijdragen.

Als je naar een feestje gaat, dan wil je goed voor de dag komen. Je winkelt en schaft al dan niet na enig aarzelen, iets nieuws aan, een jurkje, schoenen en misschien nog een tas. Blij en met een goede uitstraling ga je naar het feest. Wanneer je jezelf tracteert op een coachsessie, heb je daar iedere dag, bij elke gelegenheid profijt van. Wat is het jou waard om je zelfverzekerd en je goed te voelen?  Je kunt het beschouwen als persoonlijke investering in jezelf.  En weet: als je het zelf bij elkaar verdient, ben je nog gemotiveerder en kun je nog trotser op jezelf zijn!