GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Persoonlijk Coachen

Stress, faalangst, perfectionisme en onzekerheid...

Je zult er maar last van hebben, dat is zó vervelend, het belemmert je in je doen en laten. Ideeën en plannen gaan soms in rook op, omdat je zóveel angst hebt om af te gaan. Of je springt wel in het diepe, maar dan veroorzaakt het heel veel slapeloze nachten, of hoofdpijn, of nekpijn, of... En dan heb je ook nog al die keuzes die het je niet makkelijker maken, uit onzekerheid bang zijn om het verkeerde te kiezen, dus dan kies je maar niet (ook al weet je dat niet kiezen ook een keuze is...).
                         images.jpeg

Is jouw werk ook nooit klaar? Het kan immers altijd mooier en beter, en hindert je dat ook? Tijdsdruk... En heb je daardoor buik- of spierpijn? Of nog andere vervelende stress-gerelateerde klachten, zoals haaruitval en tandenknarsen? Je bent echt de enige niet, al voelt het soms wel zo, en het heeft helemaal niets te maken met intelligentie. In alle lagen van de bevolking komt dit voor, helemaal bij de "denkers" onder ons. Het is zó herkenbaar en gelukkig kun je leren om er iets aan te doen. ECHT waar! Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden.

Is het NU tijd om om je angsten LOS en VRIJ te laten en wil jij leren om:

- durven falen?
- je stress te accepteren en daarmee om te gaan?
- tevreden te zijn (ook al is het niet perfect)?
- volmondig ja te zeggen?
- te denken in mogelijkheden?
- je kwaliteiten te herkennen en deze in te zetten?

De natuur in - persoonlijk coachen

Als je één of meer bovenstaande vragen beantwoordt met "ja", dan kun je veel baat hebben bij wandelcoaching. Wandelend in de natuur en daar je verhaal kunnen doen, levert meteen al de eerste ontspanning op. In de natuur kun je beter relativeren en kijk je anders naar je "problemen". Door naast elkaar te lopen en je ook op de natuur te focussen, begrijp je dat je onderdeel bent van een groter geheel, het gaat niet alleen om jou. Als je dat weet, is het makkelijker om je eigen keuzes maken en hoef je je minder aan te trekken van anderen. De natuur geeft ons voorbeelden van hoe het mag en kan. Ooit wel eens de perfecte boom gezien? Wat is perfect eigenlijk? En wie bepaalt dat? Zo proberen we steeds overeenkomsten te vinden tussen mens en natuur. Je krijgt hierdoor een duidelijk beeld waar jij mee worstelt en hoe je daar mee kunt omgaan. Hoe fijn is dat? Dé oplossing voor jou heb ik niet maar ik kan wel luisteren en je een spiegel voorhouden. Of wat vragen stellen, waardoor jouw gedachten en gevoelens ineens helder worden.

Beeld je eens in hoe prettig het zou zijn om jezelf te verwennen met één of meer coachsessies? Het voelt als shoppen voor een nieuwe outfit, alleen gaat dit cadeau langer dan één seizoen mee! Persoonlijk coachen doe ik wandelend in de natuur, dan ben ik op mijn best. Het ruisen van de bomen en het fluiten van de vogels, zorgt ervoor dat je je beter kunt ontspannen. Tijdens het eerste gesprek kun je kwijt wat je op dat moment het meeste dwars zit en gaan we op onderzoek wat jouw echte vraag is. De vervolgsessies plannen we in overleg. Humor is tijdens het wandelen verplichte kost, evenals goede schoenen. Informeer gewoon vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn. Echt schroom niet, ik heb zelf zoveel van die rare gedachtes gehad...:) 


Voor wie een coachgesprek 
De "denker" 
Als je klaar bent met faalangst en onzekerheid
Als je wilt leren accepteren van een verlies of verdriet


Coachsessies
Na een kenninsmakingsgesprek dat ten hoogste 45 minuten duurt, bepalen we of we de uitdaging met elkaar aangaan.
We hebben circa drie gesprekken van 1,5 uur redelijk kort na elkaar en daarna nog een paar keer met grotere tussenpozen, al naar gelang je wens. Het kan ook zijn dat je voldoende hebt aan één gesprek. Na afloop van ieder gesprek maken we afspraken voor de volgende keer. Aan het begin van een nieuw gesprek evalueren we hoe het gegaan is na het vorige gesprek.

Wel coachen maar niet wandelen
Als je gezondheid het niet toelaat om te wandelen, dan doen we het gesprek gewoon binnen of op een manier die wel past, bijvoorbeeld een heel klein ommetje en vervolgens buiten zittend op een bankje. 

Bereikbaar
Wil je meer informatie of wil je een afspraak maken? Mail linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110.


Het pad

We wandelen in de buitenlucht.
Jij vertelt over jezelf en over je probleem en ik luister. 
We onderzoeken of je een vaste gedachtengeang hebt die je belemmert in hetgeen je graag wilt.
We oefenen hoe je vaste patronen kunt loslaten en hoe je uit je comfortzone komt.
Je gaat op zoek naar je kernkwaliteiten en je valkuilen en middels rollenspel kun je gedrag leren (h)erkennen.
Tussentijds maken we de balans op. Zijn er nog vraagstukken en heb je extra tijd nodig? Of kun je  verder met je (nieuwe) doel? 
Na afloop van het traject heb jij hopenlijk je balans hervonden.