GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Feedback dierenarts

Feedback coaching Linda

1 Ben je tevreden over mijn aanpak? Zo ja, waarom? Zo nee, hoezo?
Het is prettig om door het bos te lopen en rustig te kunnen praten. Of juist om even niets te zeggen. Door het wandelen is stilte ook niet erg.

Ik merk vooral dat ik door je coaching vaker iets voor mijzelf doe en mezelf dat ook gun zonder me schuldig te voelen. Dat zou ik eerder niet zo snel doen. En ik probeer te relativeren. Dat is af en toe nog lastig. Maar ik kan dan even terug denken aan onze gesprekken en probeer dan te bedenken wat jij ervan zou zeggen.

Wat ik het moeilijkste vond tijdens een sessie is als er heel veel vragen komen waar ik het antwoord niet op weet. Ik zou het dan fijn vinden gewoon weer even over iets anders te praten. Dan kan het later na de sessie wel zijn plek vinden.

2 Wat sprak je het meeste aan betreffende mijn coaching?
Wat me aanspreekt van de coaching is dat het door de boswandeling gemoedelijk wordt en we rustig konden praten. Je vraagt vaak met korte vragen verder en dat is prettig.

3 Welke ingreep/aanpak heeft je écht verder geholpen?
Dat vind ik een moeilijke vraag. Het gaat meer om het bewustmaken van leef- en denk patronen denk ik.

4 Wat zou je tegen potentiële nieuwe klanten willen zeggen over mijn aanpak?
Prettige coaching/ je schept een helder beeld/ Je laat mensen meer nadenken over de achtergrond van waar problemen of denkwijze vandaan komen.

5 Mag ik bovenstaande gebruiken op mijn website?
Jawel, maar wel graag anoniem

6 Wat zou je me nog verder willen vertellen?
Dank je wel !!