GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

65 jaar, hoe vier ik mijn feest?

Op 28 maart 2016 wilde ik mijn 65e verjaardag groots vieren. Ik ben 6,5 jaar geleden voor de tweede keer getrouwd. Dat betekent dat de families van mij en mijn vrouw niet echt met elkaar bekend en vergroeid zijn. Daarnaast hebben wij  ieder een uitgebreide vrienden- en kennissenkring en waren er nogal wat stellen die eigenlijk alleen ons kenden. Kortom: een wat lastige situatie.
Na een positieve ervaring van mijn vrouw met Linda als wandelcoach, hebben wij een afspraak gemaakt en het "probleem" voorgelegd. Wij wilden dat de genodigden met elkaar mengden en inspirerende gesprekken zouden gaan voeren.

Linda vond het een uitdaging: het ging immers om een grote groep van 110 mensen!
Na enkele korte gesprekken is zij met een voorstel gekomen waain wij ons konden vinden. De dag zelf was één groot succes: het doel dat mij voor ogen stond -ontmoeten en verbinden in combinatie met mijn hobby wandelen- werd ruimschoots bereikt. De groepen hebben kennis met elkaar gemaakt, gesprekken gevoerd en samen een opdracht uitgevoerd.
Wij hebben ongelooflijk veel positieve reacties gehad! Iedereen voelde zich welkom en gezien. Deze inspirerende middag werd afgesloten met een presentatie door elke groep tijdens een borrel, gevolgd door een heerlijk buffet.
Missie geslaagd! Voor de gasten leuk om over na te praten en voor mijn vrouw en mij een dierbare herinnering. Dank je wel Linda en jouw team!