GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Ervaring Tonny Corstjens: GAAN is gestart!

Aftrap GAAN CoachingOp zaterdag 4 oktober jongstleden was het dan zover, de officiële aftrap van GAAN Coaching van Linda Floris, de wandelcoach! Na een jaar van stevige voorbereidingen presenteerde Linda haar coachingbureau  aan familie, vrienden en relaties.

De genodigden, waaronder ik,  kregen een voorproefje van de plannen van Linda Floris. Dat deed ze met een wandeling waarin we diverse opdrachten kregen. We werden uitgenodigd steeds een andere wandelpartner te zoeken en daarmee al wandelend de opdrachtjes te vervullen. Zo leerden de gasten elkaar een beetje kennen, wat zeer bevorderlijk was voor een gesprek en de sfeer! We mochten vragen stellen en Linda stelde op haar beurt vragen en vertelde over haar ideeën met GAAN.

Na afloop was het tijd voor een borrel en wat te eten. De wandelcoach had ook nog tijd gevonden om haar gasten heerlijke gerechten voor te zetten (nb ook nog rekening houdend met de strenge dieetwensen van schrijver dezes), daarbij geassisteerd door haar man en kinderen!

Een geslaagde start van GAAN!

Ik wens Linda -en ik denk dat ik namens alle gasten spreek- ontzettend veel succes met GAAN!

Tonny Corstjens