GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Zeer BeGAAN!wandeling

Thema: rouw- en verlies
Duur: 2 uur

Heb je een geliefde verloren? Of je baan? Strekt de leegte zich uit? Geen zin om iets te doen en blijf je hangen? Voel je je alleen en nutteloos? Er zijn talloze manieren om rouw en verlies te verwerken, de één praat met familie en vrienden, de ander kiest voor een gespecialieerd rouwtherapeut. En ik nodig je uit om samen met lotgenoten al wandelend te praten.

Als je met me mee wandelt, kom je in contact met anderen met een verlieservaring. Tijdens deze gestructureerde wandeling krijg je de ruimte om te vertellen wat je bezig houdt. De nadruk ligt op het in beweging komen, je bent klaar voor de volgende stap. Tevens kun je nuttige tips en ervaringen uitwisselen. Hopelijk is je gemoed na afloop van de wandeling iets lichter en ben je meer ontspannen. Ik faciliteer de wandeling en stel open vragen, het gemis kan ik helaas niet wegnemen. Het draait om het leggen van contacten en om het stellen van een doel. Door buiten in de natuur te zijn, kom je in beweging en dat kan een helend effect hebben. Kijk voor data bij geplande activiteiten.

Meld je aan via linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110.

Locatie: in de omgeving Bergen op Zoom
Prijs: 15 euro per persoon
Doelgroep: mensen die een verlieservaring hebben, dat kan recent zijn of misschien al een paar jaar geleden. Maar je bent in ieder geval klaar om de volgende stap te zetten. Op individuele inschrijving of in groepjes.

Mogelijheid:
- napraten met koffie/thee