GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Overgang? OverGAAN!

Deze wandeling is speciaal bedoeld voor "rijpere" vrouwen, die zich in een overgangsfase bevinden. Voorbeelden hiervan zijn dé overgang, kinderen die het nest verlaten of gewoon wanneer je het leuk vindt om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte welkom!

Wat is er leuker om met vrouwen over vrouwenzaken te praten? Opvliegers, meer vrije tijd, stemmingswisselingen, libido verlies, nieuwe kansen, etc. Het is allemaal anders dan we gewend zijn. Het is een bijzondere fase in ons leven die we het liefst zo aangenaam mogelijk doorkomen. Ik nodig je van harte uit voor mijn themawandeling Overgang? OverGAAN!. Erkenning, herkenning en humor dat is waar de wandeling om draait. 

Wat is TriA Walk?
Wandelcoach Nederland heeft een groepswandeling volgens een bepaald stappenplan ontwikkeld. Tijdens deze wandeling in de natuur krijg je inzicht en inspiratie. Je brengt zelf een onderwerp in waar je iets dieper op in wilt gaan. Na afloop weet je welke volgende stap jij kunt zetten.

Krijg je er ook al zin in, net zoals ik? Je kunt je aanmelden bij linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110