GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Laat GAAN!wandeling

Thema: loslaten van een verlieservaring

Duur: 2 uur

We hebben allemaal in ons leven wel eens een verlieservaring, zoals bijvoorbeeld het verliezen van je baan, het veranderen van je moederrol als je kinderen ouder worden, het verhuizen van je beste vriendin naar een andere woonplaats en noem maar op. Het wennen aan je nieuwe rol kost meestal tijd, energie en vaak ook pijn.
Tijdens deze gestructureerde wandeling krijg je gelegenheid om je te uiten. We vertellen al wandelend iets over onszelf, we mogen zeggen waar we moeite mee hebben of wat we lastig vinden.  Vervolgens geven je medelopers met een frisse blik, tips en adviezen om anders om te gaan met voor jou lastige situaties. Na afloop lijken je problemen of issues iets minder groot en heb je bruikbare tips om in de praktijk te brengen.
Ik faciliteer de wandeling en breng je in contact met anderen met een verlieservaring. Het doel is om in gesprek te komen met je medemens en te leren van elkaars ervaringen, de nadruk ligt op contact en natuur.

Een speciaal thema is de overgang bij vrouwen: Overgang? OverGAAN!
Wat is er leuker om met vrouwen over vrouwenzaken te praten...? Opvliegers, meer vrije tijd, stemmingswisselingen, libido verlies, etc. het is allemaal anders dan we gewend zijn. Het is een bijzondere fase in ons leven die we het liefst zo aangenaam mogelijk doorkomen. Ik nodig je van harte uit voor mijn themawandeling Overgang? OverGAAN!. Erkenning, herkenning en humor dat is waar de wandeling om draait.

Aanmelden via Linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110.

Locatie: in overleg in de omgeving Bergen op Zoom
Prijs: 15 euro per persoon
Doelgroep: groepen vrienden/vriendinnen, broers/zussen, collega’s, op individuele inschrijving

Mogelijkheid:  
- uit te breiden met koffie/borrel/lunch  
- teamevent  
- andere mogelijkheden bespreekbaar