GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

GAAN! wandelen

Goed voor je
Wandelen is goed voor je. Je bent in beweging en dat brengt een energiestroom in je lichaam op gang. Hoe je dat doet maakt niet zo veel uit; alleen of in een groep, als sport of gewoon kuierend. In beweging en buiten zijn, oog hebben voor de natuur en merken dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Het draait niet alleen om jou, je bent onderdeel van. Wandelen is een mooie manier om contact te maken met anderen. Linda van GAAN! heeft deze overtuiging al heel lang. Een dag zonder wandelen, is bijna hetzelfde als een dag niet geleefd, dat klinkt misschien wat overdreven. Maar wandelen is gewoon fijn. Als je met Linda wandelt dan heeft ze een warme belangstelling voor jou en er is veel ruimte voor jouw gedachten en gevoelens.

Op welke manieren kun je zoal met Linda wandelen?

- Al wandelend een coachgesprek voeren;
- Intervisie;
- Een georganiseerde vriendinnentocht;
- Als je een ander idee hebt, informeer dan of het mogelijk is.

Geïnspireerd om te wandelen? Jippie!
In de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda zijn volop mogelijkheden. Wandelingen kunnen helemaal op maat gemaakt worden; de plaats, de duur, een eventueel verrassingselement. Linda vindt het heerlijk om anderen te ontzorgen, fijn toch als je een uitje organiseert! Je kunt alle hieronder genoemde wandelingen boeken voor jouw groep. Een gemiddelde wandeling duurt circa 1,5 uur, maar langer of korter is natuurlijk ook mogelijk. 
Mail linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110