GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

GAAN! wandelen

Goed voor je
Wandelen is goed voor je. Je bent in beweging en dat brengt een energiestroom in je lichaam op gang. Hoe je dat doet maakt niet zo veel uit; alleen of in een groep, als sport of gewoon kuierend. In beweging en buiten zijn, oog hebben voor de natuur en merken dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Het draait niet alleen om jou, je bent onderdeel van. Wandelen is een mooie manier om contact te maken met anderen. Linda van GAAN! heeft deze overtuiging al heel lang. Een dag zonder wandelen, is bijna hetzelfde als een dag niet geleefd, dat klinkt misschien wat overdreven. Maar wandelen is gewoon fijn. Als je met Linda wandelt dan heeft ze een warme belangstelling voor jou en er is veel ruimte voor jouw gedachten en gevoelens.

Op welke manieren kun je zoal met Linda wandelen?

- Al wandelend een coachgesprek voeren;
- Intervisie;
- Een georganiseerde vriendinnentocht;
- Als je een ander idee hebt, informeer dan of het mogelijk is.

Geïnspireerd om te wandelen? Jippie!
In de omgeving van Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda zijn volop mogelijkheden. Wandelingen kunnen helemaal op maat gemaakt worden; de plaats, de duur, een eventueel verrassingselement. Linda vindt het heerlijk om anderen te ontzorgen, fijn toch als je een uitje organiseert! Je kunt alle hieronder genoemde wandelingen boeken voor jouw groep. Een gemiddelde wandeling duurt circa 1,5 uur, maar langer of korter is natuurlijk ook mogelijk. 
Mail linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110

Overgang? OverGAAN!

Deze wandeling is speciaal bedoeld voor "rijpere" vrouwen, die zich in een overgangsfase bevinden. Voorbeelden hiervan zijn dé overgang, kinderen die het nest verlaten of gewoon wanneer je het leuk vindt om met andere vrouwen ervaringen uit te wisselen. Je bent van harte welkom!

Wat is er leuker om met vrouwen over vrouwenzaken te praten? Opvliegers, meer vrije tijd, stemmingswisselingen, libido verlies, nieuwe kansen, etc. Het is allemaal anders dan we gewend zijn. Het is een bijzondere fase in ons leven die we het liefst zo aangenaam mogelijk doorkomen. Ik nodig je van harte uit voor mijn themawandeling Overgang? OverGAAN!. Erkenning, herkenning en humor dat is waar de wandeling om draait. 

Wat is TriA Walk?
Wandelcoach Nederland heeft een groepswandeling volgens een bepaald stappenplan ontwikkeld. Tijdens deze wandeling in de natuur krijg je inzicht en inspiratie. Je brengt zelf een onderwerp in waar je iets dieper op in wilt gaan. Na afloop weet je welke volgende stap jij kunt zetten.

Krijg je er ook al zin in, net zoals ik? Je kunt je aanmelden bij linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110

Zeer BeGAAN!wandeling

Thema: rouw- en verlies
Duur: 2 uur

Heb je een geliefde verloren? Of je baan? Strekt de leegte zich uit? Geen zin om iets te doen en blijf je hangen? Voel je je alleen en nutteloos? Er zijn talloze manieren om rouw en verlies te verwerken, de één praat met familie en vrienden, de ander kiest voor een gespecialieerd rouwtherapeut. En ik nodig je uit om samen met lotgenoten al wandelend te praten.

Als je met me mee wandelt, kom je in contact met anderen met een verlieservaring. Tijdens deze gestructureerde wandeling krijg je de ruimte om te vertellen wat je bezig houdt. De nadruk ligt op het in beweging komen, je bent klaar voor de volgende stap. Tevens kun je nuttige tips en ervaringen uitwisselen. Hopelijk is je gemoed na afloop van de wandeling iets lichter en ben je meer ontspannen. Ik faciliteer de wandeling en stel open vragen, het gemis kan ik helaas niet wegnemen. Het draait om het leggen van contacten en om het stellen van een doel. Door buiten in de natuur te zijn, kom je in beweging en dat kan een helend effect hebben. Kijk voor data bij geplande activiteiten.

Meld je aan via linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110.

Locatie: in de omgeving Bergen op Zoom
Prijs: 15 euro per persoon
Doelgroep: mensen die een verlieservaring hebben, dat kan recent zijn of misschien al een paar jaar geleden. Maar je bent in ieder geval klaar om de volgende stap te zetten. Op individuele inschrijving of in groepjes.

Mogelijheid:
- napraten met koffie/thee 

Laat GAAN!wandeling

Thema: loslaten van een verlieservaring

Duur: 2 uur

We hebben allemaal in ons leven wel eens een verlieservaring, zoals bijvoorbeeld het verliezen van je baan, het veranderen van je moederrol als je kinderen ouder worden, het verhuizen van je beste vriendin naar een andere woonplaats en noem maar op. Het wennen aan je nieuwe rol kost meestal tijd, energie en vaak ook pijn.
Tijdens deze gestructureerde wandeling krijg je gelegenheid om je te uiten. We vertellen al wandelend iets over onszelf, we mogen zeggen waar we moeite mee hebben of wat we lastig vinden.  Vervolgens geven je medelopers met een frisse blik, tips en adviezen om anders om te gaan met voor jou lastige situaties. Na afloop lijken je problemen of issues iets minder groot en heb je bruikbare tips om in de praktijk te brengen.
Ik faciliteer de wandeling en breng je in contact met anderen met een verlieservaring. Het doel is om in gesprek te komen met je medemens en te leren van elkaars ervaringen, de nadruk ligt op contact en natuur.

Een speciaal thema is de overgang bij vrouwen: Overgang? OverGAAN!
Wat is er leuker om met vrouwen over vrouwenzaken te praten...? Opvliegers, meer vrije tijd, stemmingswisselingen, libido verlies, etc. het is allemaal anders dan we gewend zijn. Het is een bijzondere fase in ons leven die we het liefst zo aangenaam mogelijk doorkomen. Ik nodig je van harte uit voor mijn themawandeling Overgang? OverGAAN!. Erkenning, herkenning en humor dat is waar de wandeling om draait.

Aanmelden via Linda@gaancoaching.nl of bel 06-48222110.

Locatie: in overleg in de omgeving Bergen op Zoom
Prijs: 15 euro per persoon
Doelgroep: groepen vrienden/vriendinnen, broers/zussen, collega’s, op individuele inschrijving

Mogelijkheid:  
- uit te breiden met koffie/borrel/lunch  
- teamevent  
- andere mogelijkheden bespreekbaar