GAANCoachingBanner7.jpg GAANCoachingBanner8.jpg GAANCoachingBanner9.jpg GaanCoachingBanner1.jpg GaanCoachingBanner3.jpg GaanCoachingBanner4.jpg GaanCoachingBanner5.jpg GaanCoachingBanner6.jpg
A+ A A-

Feedback dierenarts

Feedback coaching Linda

1 Ben je tevreden over mijn aanpak? Zo ja, waarom? Zo nee, hoezo?
Het is prettig om door het bos te lopen en rustig te kunnen praten. Of juist om even niets te zeggen. Door het wandelen is stilte ook niet erg.

Ik merk vooral dat ik door je coaching vaker iets voor mijzelf doe en mezelf dat ook gun zonder me schuldig te voelen. Dat zou ik eerder niet zo snel doen. En ik probeer te relativeren. Dat is af en toe nog lastig. Maar ik kan dan even terug denken aan onze gesprekken en probeer dan te bedenken wat jij ervan zou zeggen.

Wat ik het moeilijkste vond tijdens een sessie is als er heel veel vragen komen waar ik het antwoord niet op weet. Ik zou het dan fijn vinden gewoon weer even over iets anders te praten. Dan kan het later na de sessie wel zijn plek vinden.

2 Wat sprak je het meeste aan betreffende mijn coaching?
Wat me aanspreekt van de coaching is dat het door de boswandeling gemoedelijk wordt en we rustig konden praten. Je vraagt vaak met korte vragen verder en dat is prettig.

3 Welke ingreep/aanpak heeft je écht verder geholpen?
Dat vind ik een moeilijke vraag. Het gaat meer om het bewustmaken van leef- en denk patronen denk ik.

4 Wat zou je tegen potentiële nieuwe klanten willen zeggen over mijn aanpak?
Prettige coaching/ je schept een helder beeld/ Je laat mensen meer nadenken over de achtergrond van waar problemen of denkwijze vandaan komen.

5 Mag ik bovenstaande gebruiken op mijn website?
Jawel, maar wel graag anoniem

6 Wat zou je me nog verder willen vertellen?
Dank je wel !!

Reactie van een juf

Feedback coaching Linda

1 Ben je tevreden over mijn aanpak? Zo ja, waarom? Zo nee, hoezo?
Ja, je bent direct en biedt een luisterend oor. Je komt je afspraken na en stuurt een evaluatie van elk gesprek. Erg fijn om terug te lezen.

2 Wat sprak je het meeste aan betreffende mijn coaching?
Je hebt mij aan het denken gezet. Soms zijn situaties zoals ze zijn. Het lekker buiten lopen sprak mij het meest aan, weer of geen weer! Ook vertelde je eigen ervaringen, waarvan ik heb geleerd.

3 Welke ingreep/aanpak heeft je écht verder geholpen?
Het tijd voor mezelf maken en eerlijk zeggen waar ik zelf aan toe ben. Duidelijkheid voor anderen hoe ik me voel en wat ik verwacht. Rust vinden in mijn lichaam dmv yoga en wandelen.
Niet te snel gedachten invullen en verwachtingen hebben.
Dat pijn en verdriet op zijn tijd mag. Ik mag er zijn!

4 Wat zou je tegen potentiële nieuwe klanten willen zeggen over mijn aanpak?
Doen...iedereen zou eens een paar wandelingen met Linda moeten maken.

5 Mag ik bovenstaande gebruiken op mijn website?
Tuurlijk.

6 Wat zou je me nog verder willen vertellen?
Bedankt voor het op weg helpen en een tijd een luisterend oor te zijn geweest. Ik wens jou ook heel veel geluk en goede gezondheid voor de toekomst!

Op een kruispunt in mijn leven

Op een kruispunt in mijn leven had ik ondersteuning nodig om een moeilijke periode door te komen. Omdat ik alleen praten niet zo zag zitten ben ik op zoek gegaan en bij Linda uitgekomen. Linda wist door het stellen van vragen, het betrekken van de omgeving en het stil staan bij de natuur om ons heen, mij inzichten te geven maar ook praktische tips om met deze inzichten aan de slag te gaan. Mieke

65 jaar, hoe vier ik mijn feest?

Op 28 maart 2016 wilde ik mijn 65e verjaardag groots vieren. Ik ben 6,5 jaar geleden voor de tweede keer getrouwd. Dat betekent dat de families van mij en mijn vrouw niet echt met elkaar bekend en vergroeid zijn. Daarnaast hebben wij  ieder een uitgebreide vrienden- en kennissenkring en waren er nogal wat stellen die eigenlijk alleen ons kenden. Kortom: een wat lastige situatie.
Na een positieve ervaring van mijn vrouw met Linda als wandelcoach, hebben wij een afspraak gemaakt en het "probleem" voorgelegd. Wij wilden dat de genodigden met elkaar mengden en inspirerende gesprekken zouden gaan voeren.

Linda vond het een uitdaging: het ging immers om een grote groep van 110 mensen!
Na enkele korte gesprekken is zij met een voorstel gekomen waain wij ons konden vinden. De dag zelf was één groot succes: het doel dat mij voor ogen stond -ontmoeten en verbinden in combinatie met mijn hobby wandelen- werd ruimschoots bereikt. De groepen hebben kennis met elkaar gemaakt, gesprekken gevoerd en samen een opdracht uitgevoerd.
Wij hebben ongelooflijk veel positieve reacties gehad! Iedereen voelde zich welkom en gezien. Deze inspirerende middag werd afgesloten met een presentatie door elke groep tijdens een borrel, gevolgd door een heerlijk buffet.
Missie geslaagd! Voor de gasten leuk om over na te praten en voor mijn vrouw en mij een dierbare herinnering. Dank je wel Linda en jouw team!


Wandelsessie

De wandelsessie vond ik erg interessant, dat we onbekenden van elkaar waren heb ik juist als heel prettig ervaren, hierdoor had je een frisse onpartijdige kijk op ons gespreksonderwerp. Je wierp jezelf ook af en toe op als de advocaat van de duivel, waardoor ik "gedwongen" werd om de dingen van een andere kant te bekijken. Fijn om al lopend in de natuur te praten, dit gaat namelijk gemakkelijker als aan bijvoorbeeld de keukentafel..." Christianne